Nieuws

EHBO Koffer.nl

Via de website van EHBO Koffer.nl kunt u voordelig diverse Ehbo artikelen aanschaffen. Neem er eens een kijkje op.

logo ehbo koffer

***

Vrijwilligers gezocht!

Diverse verenigingen en organisaties in en rondom Ter Apel doen een beroep op de EHBO vereniging om vrijwilligers te leveren voor diverse evenementen. Dankzij deze inkomsten kan de contributie zo laag mogelijk gehouden worden en hebben we de beschikking over prima materialen. Wil je ook je steentje bijdragen? Meld je dan aan bij het bestuur om een evenement te lopen, op onze evenementen pagina zie je welke evenementen nu al bekend zijn voor dit jaar.

***

 

Profiteer van collectief voordeel via Nationale Bond EHBO

Nationale Bond EHBO heeft een collectief contract gesloten met Univé. Hierdoor profiteert u van collectieve korting op één of meerdere  Univé-verzekeringen. Daarnaast kunt u ook verzekeringen zonder korting afsluiten. Zo heeft u altijd een verzekeringspakket op maat. Kijk voor meer informatie op de website van Unive, klik hier.

 

***

 

Nieuw EHBO seizoen van start!

Woensdag 5 oktober j.l. ging het nieuwe EHBO seizoen van start. Voorzitter Elly Burema heette de aanwezige leden van de eerste herhalingslesgroep van harte welkom en wenste hen veel succes het komend seizoen. Ook dit seizoen zal de heer Roel Mulder de herhalingslessen verzorgen.

 

 

***

 

 

 

Doe de EHBO kennis test en kijk hoe het met jouw kennis is gesteld

De Nationale Bond EHBO heeft een online kennistest ontwikkeld over jouw EHBO kennis. Als je op de onderstaande link klikt kom je op de site waar de kennistest aangeboden wordt. Je moet wel even een account aanmaken om de test te kunnen doen.

De link naar de test:  Klik hier.

Veel succes!

 

***

 

Website EHBO vereniging Ter Apel

Vanaf het EHBO seizoen 2015-2016 is onze website in de lucht. Via deze website informeren wij de leden en andere belangstellenden regelmatig over de EHBO Vereniging Ter Apel.

Bestuur EHBO vereniging Ter Apel